Designet af arkitekter til
at udnytte den unikke
placering og udsigt

AstaHus er arkitekttegnet til at sætte den attraktive placering og den unikke udsigt i scene. Boligerne er fordelt på tre bygninger på Strandvejen og Badehusvej. Bebyggelsen hæver sig fra øst mod vest fra seks til 10 etager.

AstaHus rummer både det rå og det bløde, det urbane og det hjemlige. Materialevalget er inspireret af berømte metropolers tætbebyggede, livlige områder. Særligt AstaHus´ varme, mørkbrune teglstensfacader med spil i de skiftende nuancer sender tankerne afsted mod en efterårsgåtur rundt i byens parkområder.

Bygningerne ligger tæt og er designet til mennesker, der elsker byens puls. Ved at bygge i højden – højere end størstedelen af de omkringliggende ejendomme – kommer de øverste etager i AstaHus op, hvor byen virkelig kommer til sin ret.

”AstaHus er designet til at sætte den attraktive placering og den unikke udsigt i scene.”

astahus_proevelejlighed_nd87424
astahus_proevelejlighed_nd87362
default

Book personlig fremvisning

Her kan du skrive dig op, hvis du ønsker en personlig fremvisning eller bare gerne vil vide mere om lejlighederne. Herefter kontakter vi dig hurtigts muligt. Boligerne er klar til indflytning. 

Close Menu

Book en fremvisning

Book en
personlig fremvisning

For at booke en fremvisning, der passer ind i din kalender, beder vi dig udfylde formularen. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale en konkret dato og tidspunkt.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.