fbpx

Velindrettede lyse
lejligheder i
kvalitetsmaterialer

Når du står i lejlighederne, mærker du straks lyset fra de store vinduespartier og det gennemgående, stilrene nordiske design.
Kvadratmeterne er optimalt udnyttede. Stemningen er dejlig hjemlig og samtidig urban. Her får du et hjem lige ved centrum med sjælen af Vestbyen.

Hver lejlighed emmer af kvalitet i materialevalget. Gulvene er i en varm, matlakeret eg. Der er god mulighed for opbevaring, fordi lejlighederne er udstyret med rummelige, hvide Invita-skabe i værelserne og entreen.

De store og lyse køkkener fra Invita har rene linjer og Siemens-hvidevarer. Køkkenernes kvalitet ses helt ned i de små detaljer som skuffer med fuldt udtræk og soft close. Opvaskemaskine og køle-/fryseskab har integreret front.

Stilen går igen i hele lejligheden, hvor Invita også står bag badeværelsesmøblerne. Her er bordplade med integreret vask og grebsløse ”push”-beslag. Desuden har badeværelserne væghængt toilet, mens både blandingsbatteri og brusearmatur er fra Hans Grohe med passende toiletbesætning. Afløbet er Unidrain. Tilsammen bidrager det til et kvalitetsbevidst, stilfuldt udtryk.

Lyse opgange med udsigt emmer af kvalitet og tryghed

Alle seks opgange har elevator for bekvem adgang og trappeopgange med lyse terrazzogulve. Store vinduespartier i opgangene sikrer, at opstigningen til den enkelte lejlighed giver en venlig, rar og tryg fornemmelse.

De markante vinduespartier giver dig og dine gæster lyst til at stoppe op for at nyde udsigten ud over Aalborgs tage, Limfjorden eller det hyggelige, grønne gårdmiljø.

1618_CW-Obel-Ejendomme_Astahus_INT_TypeD_002_StueUdsigt
1618_CW-Obel-Ejendomme_Astahus_EXT_004_Cykel_Detalje

Bekvem transport

AstaHus er nemt at komme til og fra – på cykel, med offentlig transport, gående eller i bil. Desuden findes cykelparkeringsfaciliteter i gården, mens p-plads kan lejes i C. W. Obel P-Hus kun 50 meter fra AstaHus.

Aalborg Plusbus får stop i Vestbyen, når ruten åbner i 2023, så AstaHus ligger til den tid om muligt endnu mere ideelt i forhold til offentlig transport.

Skriv dig op allerede i dag og vær blandt de første til at modtage mere information om AstaHus.

Boligerne udlejes fra den 5. januar 2020 og står klar til indflytning i maj 2020.

Close Menu

Book en fremvisning

Book en
personlig fremvisning

For at booke en fremvisning, der passer ind i din kalender, beder vi dig udfylde formularen. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale en konkret dato og tidspunkt.