Gårdrum og udeliv – både
altaner og gode
rammer for fællesskab

I det grønne område mellem bygningerne findes et hyggeligt gårdmiljø med masser af dagslys. I stedet for en klassisk karréstruktur, hvor fire længer skaber skygge, er AstaHus nemlig designet til at lukke lyset ind.

Privatliv i den grønne gård skabes for AstaHus´ beboere ved hjælp af en forhøjning med beplantning, der ubemærket lukker mellemrummet mellem bygningerne af for forbipasserende – samtidig med at den lukker lyset ind i gården.

Det grønne og attraktive gårdmiljø giver rig mulighed for enten at slappe af, være aktiv eller være sammen. For her er borde, bænke og en legeplads.

Ud over gårdmiljøet, der er et oplagt sted at møde naboerne, har hver lejlighed også egen altan eller terrasse, der giver mulighed for at være for dig selv. Enkelte af penthouse-lejlighederne i AstaHus har endda egen rummelig tagterrasse med en uovertruffen udsigt over Aalborg. Et bedre sted at invitere vennerne på en hyggelig aften eller nyde solopgangen i stilhed, er svær at opdrive.

Det grønne element ved AstaHus forstærkes desuden af, at tagene, selv oven på cykelparkeringen, bliver beklædt med sedum bestående af forskellige arter små, tætte planter.

Vestbyen bærer Aalborgs
historie i sig

AstaHus ligger i hjertet af Vestbyen med udsigt til Limfjordens blå vand, byens smukke, gamle tage, Vor Frelsers Kirke og de mange grønne områder. Her er i sandhed fornemmelsen af at være midt i en livlig bydel. I AstaHus er du altid tæt på en aktiv livsstil – tæt på Aalborgs kulturliv, på foreningslivet og på rekreative områder langs Limfjorden.

AstaHus ligger i en bydel med flere cykler end biler. En bydel med sin egen ånd. En bydel med liv og sin helt egen identitet.

Vestbyen bærer Aalborgs fortælling i sig. For i takt med at industribyen er blevet til vidensby, har Vestbyen også ændret sig fra et sted, hvor arbejderfamilierne arbejdede og boede, til at her er uddannelsesinstitutioner og byens største koncentration af uddannelsessøgende unge.

DSC_1385
astahus_proevelejlighed_nd87418
DSC_1364

AstaHus – et sted med en historie

Området AstaHus ligger i, har en lang historie, som er nært forbundet med Aalborgs historie. AstaHus er opkaldt efter Asta Obel, der i 1956 oprettede Det Obelske Familiefond på grundlag af C.W. Obels tobaksfabrik på Badehusvej.

Asta Obel beskrives som en forstandig og meget karismatisk dame, der var højt respekteret i familien. Hun var på ingen måde ekstravagant, og hendes livsindstilling var sikkert allerede for den tid lidt gammeldags – med en vis mådeholdenhed i det daglige og en respekt for værdierne, som skulle anvendes med omtanke også gerne til glæde for andre. På samme måde er AstaHus bygget med omtanke, så husene med deres høje kvalitet kan stå for fremtiden.

”AstaHus er bygget med omtanke, så husene med deres høje kvalitet kan stå for fremtiden.”

Book personlig fremvisning ​

Her kan du skrive dig op, hvis du ønsker en personlig fremvisning eller bare gerne vil vide mere om lejlighederne. Herefter kontakter vi dig hurtigts muligt. Boligerne er klar til indflytning. 

Close Menu

Book en fremvisning

Book en
personlig fremvisning

For at booke en fremvisning, der passer ind i din kalender, beder vi dig udfylde formularen. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale en konkret dato og tidspunkt.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.